BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dimecres, 17 de febrer del 2010

Un any més la Universitat de Girona organitza les esperades Jornades de Portes Obertes (JPO) pels futurs estudiants del centre i les seves famílies. Tot estudiant de batxillerat espera aquest dia per tal de poder conèixer, tafanejar i sentir-se per un moment universitari.

L’objectiu directe d’aquestes jornades rau en la màxima promoció i difusió de la formació i activitats que ofereix la universitat als estudiant de la província, per tal d’aconseguir que aquests s’engresquin amb el centre i hi estudiïn. També permet conèixer el campus, amb els seus centres i instal·lacions esportives.

Les JPO estan directament organitzades per la UdG, concretament per l'àrea de Comunicació i Relacions Institucionals. Però cada facultat i escola organitza les seves pròpies activitats.

Els alumnes arribaran a la facultat o escola del seu interès, ja sigui Ciències, Econòmiques, Dret, Politència, Infermeria, Lletres, Eduació i Medicina.

Un cop hi estiguin, els hi esperen xerrades sobre els estudies, tallers de demostració, conferències, etc. A més a més, davant la facultat de Ciències en el campus Montilivi hi haurà uns estands exposició.

Per tant, recordeu, el divendres 19 de 9,30 a 14h pels estudiants i el dissabte 17 d’abril, amb el mateix horari, per a les famílies i públic en general es realitzen les JPO a la Universitat de Girona.